maanantai 21. joulukuuta 2009

21. luukku - lomapäivä joulusta

Tänään onkin vietetty miehen syntymäpäivää, eikä joulutouhuja tullut tehtyä oikein lainkaan. Ensimmäiset joulukortit kylläkin tipahtivat tänään postilaatikosta, mutta esimerkiksi ruuan suhteen ei ollut listalla mitään järin jouluista. Söimme Pastanjauhajien blogista KFC-kanaa, coleslawta ja perunamuusia. Jälkkäriksi haimme Arnoldsilta donitsit.

Tein lauantaina muuten tällaisen asetelman (kuva ei tee oikeutta todelliselle teokselle):Idean sain jo aiemmin mainitsemastani joululehdestä. Huurteiset omenat on tehty niin, että hedelmän pinta sivellään valkuaisella ja sen jälkeen kieritellään sokerissa. Appelsiinin idea taas on perua äidiltäni, joka aina jouluisin antoi meidän lasten pistää appelsiiniin kokonaisia neilikoita. Appelsiinin ja neilikan yhdistetystä tuoksusta tuleekin aina joulu mieleen! Samoin aamulla viimein auennut hyasintti tuo asuntoon sangen jouluisen fiiliksen. Suosittelen!

Huomenna lopultakin jouluostoksille. Lahjat on ostamatta ja paketoimatta melkein kaikille. Onko muuten vinkkejä mistä saisi ostettua ruskeaa pakkauspaperia lahjakääröjä varten? Keskiviikkona sitten joulusiivous vanhempieni luona ja lupasin jopa hakea sisareni Turusta Poriin.

1 kommentti:

  1. Hei, ruskeaa pakkauspaperia olen nähnyt vastikään ainakin postissa ja Plantagenissa.

    VastaaPoista