torstai 10. joulukuuta 2009

10. luukku - joulu telkkarissa

Tänään onkin vuorossa tekstiä jouluisista tv-ohjelmista.

Katsoimme viime jouluna The Joulukalenteria jakson päivässä. Mieheni oli nämä nähnyt jo kauan sitten, mutta minulle tämä oli ensi-ilta. Idea oli ihan hauska ja hahmot kivoja, mutta jotenkin olisin toivonut sarjaan enemmän juonta. Tietysti noin 15 minuutin pituisiin pätkiin monimutkaista ja nerokasta juonta on vaikea saada, varsinkin kun alussa täytyy aina muistuttaa mitä siihen mennessä on jo tapahtunut.

Useimmat eivät taida pitää tv-sarjojen joulujaksoista, mutta minä tykkään :) Tietysti on hullua, jos joulujakso esitetään keskellä kesää, mutta voi sitä silloinkin muistalla valkoisia hankia ja hyvää ruokaa. Frendien kaikki kaudet on katsottu läpi jo useampaan kertaan ja sieltä löytyy muutamiakin joulujaksoja. Alla pätkä suosikistani:
Kun hiki otsalla tein pikkujouluihin ja myyjäisiin joulutorttuja tuli mieleen Kaverille ei jätetä -sarjan Pikkujoulut. En ikävä kyllä löytänyt tästä pätkää YouTubesta, mutta moni on jakson varmaan nähnyt. Siinä toimiston työntekijä hurahtaa täysin pikkujoulujen järjestämiseen ja ei saa muuta elämällään enää tehtyäkään. Pikkujoulut itsessään ovat tietysti täysi katastrofi.

Jouluna tietysti katsottiin pienenä Joulupukin kuumalinja ja Lumiukko (taitavat tulla edelleenkin).
Lisäksi muistelin Frasierin joulujaksoja. Alla yksi pätkä, jossa voi ihastella Frasierin asunnon koristeita ja olisko se isän tanssiva joulupukkikin siellä....


Tuleeko muita jouluisia tv-ohjelmia tai jaksoja mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti