lauantai 12. joulukuuta 2009

12. luukku - kuusi rottaa rivissä

Tällä kertaa luvassa ihan vaan kuulumisista kertova kirjoitus. Päivä oli sen verran pitkä, että enemmän juttua sitten huomenna.

Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä ja suuntana ensin Vantaan Ikea. Mitään ei ollut tarkoitus itse ostaa, mutta tarttuihan sieltä kaikkea enemmän tai vähemmän tarpeellista mukaan. Ostettua tuli esim. pieni lampaantalja mukamas kissoille makuualustaksi, säilytysrasioita ja nämä kuusi rottaa:Ensin piti ottaa vain yksi, mutta mukaan tarttuikin kuusi kappaletta :) Saisikohan nuo laulamaan rivissä joululauluja tai tanssimaan piirileikkiä ? Hauskoja joka tapauksessa...

Serkun tytön synttäreillä riitti syötävää ja heidän uusi asuntonsa oli tosi jouluinen. Täytyy omatkin koristeet vihdoin viimein laittaa paikoilleen. Huomenna täytyykin tehdä jo vähän lahjaostoksia ja hankkia joulukortteihin ainekset. Täällä Porissa on muuten tosi hyvin jo lunta ja kaikki näyttää kauniilta. Jospa huomenna muistaisi ottaa kameran kävelylle mukaan... Nyt kuitenkin hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Oi, ovatpas somia. Jotenkin herttaisempaa, että niitä on koko pesue, kuin vain yksi yksinäinen. Hyvää joulun odotusta! (:

    VastaaPoista