perjantai 18. joulukuuta 2009

18. luukku - jouluiset kissat

Huoh, vuoden 2009 viimeinen tentti takana ja toivottavasti meni läpi vähällä lukemisella. Tentin jälkeen suuntasin kaupungille ja anopin kanssa jouluostoksille. Kävin nopeasti myös Partiokaupassa katselemassa taskulamppuja ja muuta ostettavaa, mutta mitään ei ainakaan vielä tarttunut mukaan. Sellainen pieni avaimenperään laitettava taskulamppu olisi toiveena pukin konttiin, vink vink :)

Kaupungilla ei ollut mitenkään kauheasti väkeä, liekö syynä kylmä ilma yhdistettynä pyryttävään lumeen. Anopin kanssa juostiin vaatekaupasta toiseen ja kertyihän niitä pakettejakin ihan kivasti. Ensi viikolla vasta ajattelin itse ostaa suurimman osan lahjoista, jotakin pientä on kylläkin tullut jo ostettua. Paketointia varten täytyisi jostain saada ruskeaa paperia, en ole oikein noista peruspapereista innostunut.

Huomenna alkaakin siivoaminen oikein kunnolla: matot ulos, lattiat imuroidaan ja pestään sekä yleistä järjestelyä. Tällä viikolla on kämppä onneksi jo tyhjentynyt turhasta roinasta ihan hyvin. Huomenna täytyy myös poiketa joulukahvilla kissatutun luona.

Päivän kuviksi valitsin kissat joulutunnelmissa (kolmannesta kissastamme Pikkiksestä ei saatu vielä jouluista kuvaa otettua) :


Tässä Pahis fiilistelee kynttelikön vieressä

 
Ikean taljakin sai käyttöä, kun Lotta huomasin sen lämpimäksi ja pehmoiseksi (talja nimittäin meinasi osoittautua virheeksi, kun Pahis yritti tuhota sitä oikein olan takaa)

Kissojemme elämässä joulu ei paljon näy. Paitsi että siivoaminen aiheuttaa hepuleita ja uuden paikan saaneet huonekalut herättävät suurta kiinnostusta. Joululahjoja en ole kissoille oikein koskaan hankkinut, mutta minttuhiiriä voisi muutaman tehdä jos aikaa riittää. Lotan kasvattajalta on yleensä myös tullut jotain pientä pureksittavaa kissojen iloksi. Ja eiköhän tuossa kuusessa ole tarpeeksi leikkikalua joulun ajaksi... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti