tiistai 15. joulukuuta 2009

15. luukku - rotat valkoisen joulukuusen oksilla

 

Tänään sain viimein kuusen paikoilleen. Kissat ihmettelivät operaatiota ensin vähän kauempaa ja sitten jo nakerrettiin oksia ja tassulla heiluteltiin koristeita. Ikeasta ostetut rotat hyppäsivät kuusen oksille ja näky on aika soma. Lopulta kissatkin jättivät kuusen rauhaan. Hankin tämän kuusen viime jouluksi Citymarketista. Valkoisen kuusen nähtyäni se oli aivan pakko saada. Jos tekokuusi on ainoa vaihtoehto, sen pitää mielestäni olla tarpeeksi korni ja erilainen oikeaan kuuseen verrattuna :) Kissojen vuoksi tekokuusta (saati oikeaa) ei ole aiemmin hankittu, sillä sille ei annettu hetken rauhaa. Aiemmin koristelin vain keittiön ja olohuoneen oviaukossa ylhäällä roikkuvan koristeoksan joulukoristeilla ja pistin siihen jouluvalot. Oksan koristelu on vielä kesken tältä vuodelta (kuva tulossa siis myöhemmin).

 

Katsoimme äsken muuten taas yhden jouluisen elokuvan: National Lampoon's Christmas Vacation (Joulupuu on kärvennytty). Vanhaksi komediaksi aika hyvä ja tuli omatkin sukulaiset ja joulut mieleen ;) Kesällä katsoimme samaan sarjaan kuuluvat leffat perheen seikkailuista Amerikassa ja Euroopassa.

Huomenna aloitan vihdoin kunnon siivoamisen, lupaan! Perjantaina anopin kanssa jouluostoksille ja huomenna voisi yrittää ostaa osan omistakin lahjoista. Pari pakettia on kylläkin jo onneksi tipahtanut postiluukusta. Villasukkien kutomisen aloitin myös, ei tule kiire ei :)

1 kommentti:

  1. Tuo on muuten NIIN totta tekokuusesta! Tämä valkoinen on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista