perjantai 11. joulukuuta 2009

11. luukku - mistä idea joulukortteihin?

Joulukortit tykkään tehdä itse, ja tämän blogin takia on jo pakkokin :), mutta mistä idea? Kortit täytyy lähettää 15. päivä, eli ensi viikon tiistaina. Meinaa vähän tulla kiire, sillä tämä ilta menee stand-uppia kuunnellessa ja katsellessa, huominen Helsingissä serkun tytön synttäreillä ja Ikeassa...

Olen tänään vastailemassa puhelimeen kesätyöpaikallani, kun muut ovat koulutuksessa, niin on aikaa selailla joululehtiä. Paras lehdistä oli Kaikkien aikojen joulu -lehti, jossa on paljon askarreltavaa, sisustusvinkkejä ja ruokaohjeita. Lisäksi silmiin osui Postin "tervehdysgeneraattori", josta saa helposti hauskat tekstit kortteihin.Viime vuonna tuunasin aiemmin saadut joulukortit uuteen uskoon Postia sinulle -lehdessä olleen ohjeen mukaan. Vanhasta joulukortista leikattiin sydämen muotoinen pala, joka liimattiin vähän isommalle sydänkartongille. Liimauksen väliin rautalankaa, päähän helmiä ja päät koukkuun, niin että kortista tuli samalla joulukoriste. Tämä oli kierrätystä jos mikä! Kappas, löysin tähän ohjeenkin: Postia sinulle (s. 12-14). Meille jostain kumman syystä lähetetään aina kissakortteja, mutta kissat sopivat hyvin myös uudelleen lähetettäväksikin :)

No, tämän vuoden ideat (kaikki aiemmin mainitsemastani lehdestä napattuja):

Idea 1: Yksinkertainen idea! Langanpätkistä tehty kuusi ja siinä pienet helmet palloina. 

 
Idea 2: Tämä on melkein suosikkini. Varsinainen ohje oli avaimenperään, mutta miksei tätä tekisi ohuemmasta huovasta kortin päällekin? Napit silmissä tosi söpöt (ja saisi oman valtavan nappivaraston vähän pienenemään)!

  
Idea 3: Tässä tykkään pitsistä ja napista, muuten ehkä liikaa näpertelyä. 
 
Mikä näistä? Myös muut ehdotukset otetaan ilolla vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti